Korenmolen Nooit Gedagt is sinds 2006 actief in de markt en heeft in die periode al een uitstekende reputatie in de markt verworven, zowel binnen de regio als ver daarbuiten. Korenmolen Nooit Gedagt is aangesloten bij het Ambachtelijk Korenmolenaars Gilde (AKG), waarin een 40-tal (veelal beroepsmatig gevoerde) bedrijven met elkaar samenwerken.

De molen maalt, nog volledig op de wind, voor zowel de particuliere consument als voor de zakelijke markt (bakkers, groothandel, horeca, streekwinkels) met een afzetgebied binnen heel Nederland. Korenmolen Nooit Gedagt onderscheidt zich door het ambachtelijke van de molen en het nostalgische van het productieproces te combineren met het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten geheel volgens de thans geldende wet- en regelgeving.

Elke klant kan met zijn specifieke wensen terecht bij Nooit Gedagt. Prijzen zijn afhankelijk van wensen omtrent product en verpakking, alsmede afnamevolumes.

Wij leveren u graag een op maat gemaakte offerte, indien u belangstelling voor gebruik, wederverkoop of verkoop onder private label van de producten van Nooit Gedagt.