De exploitatie van Korenmolen Nooit Gedagt in Woudrichem werd in 2006 overgenomen door Bart Mols. De molen werd verder ingericht voor professioneel gebruik en voorzien van een nieuwe molenwinkel op de begane grond. Inmiddels is de molen een van de vaste waarden die het bedrijfsleven in Woudrichem vormgeven, binnen de vesting in het bijzonder.

In de loop der jaren is het team uitgegroeid tot 3 vaste medewerkers, die zich met passie inspannen voor de bijzondere producten van Korenmolen Nooit Gedagt. Samen met een groot aantal hulpen, maken we Korenmolen Nooit Gedagt tot een begrip, niet alleen in de regio maar tot ver daarbuiten.

Hieronder stellen wij ons graag aan u voor:

Bart Mols (1968), eigenaar. Ik kreeg op 14 jarige leeftijd een ‘klap van de molen’ in mijn toenmalige woonplaats Schijndel. Na een studie bedrijfseconomie voor de gezondheidszorg en in loondienst werkzame carrière,  besloot ik in 2006 van mijn hobby mijn beroep te maken en startte in Korenmolen Nooit Gedagt te Woudrichem een windkorenmolenbedrijf. Ambities groeiden en in 2012 werd Windkorenmolenbedrijf De Vlijt in Wageningen overgenomen. Wat is er mooier dan met een eeuwenoud werktuig binnen de huidige wet- en regelgeving niet alleen nostalgie in zakken te verkopen, maar een kwalitatief hoogstaand product dat zich onderscheidt in de markt. Trots is de sleutel tot succes.

 

 

 

 

 

Michelle Backbier (1971), all-round medewerkster. Ik ben in het molenwereldje terecht gekomen nadat ik Bart leerde kennen. En na al die jaren voelt de molen nog steeds als een tweede huis. Het is een voorrecht en kostbaar iets om in zo’n prachtig monument te mogen werken. Met ambachtelijke producten en leuke mensen. Van het ontwerpen en inrichten van de molenwinkel tot het verzorgen van bestellingen en inkopen van producten. Met plezier doe ik mijn werk. De molen gaat aan mijn hart en ik hoop er nog lang van te mogen genieten, samen met de mensen om me heen.